O mai veche dorinţă a prins contur şi am reuşit să ne amenajăm micuţul nostru studio destinat fotografiilor de newborn şi de copii în general. Pe lângă fotografierea nou născuţilor şi a şedinţelor aniversare, vom încerca să vă surprindem cât mai des cu decoruri pentru şedinţele tematice, cum sunt cele de Crăciun, Paşte, toamnă, primăvară şi multe altele.

De ce studioul nostru este destinat piticilor?

Pentru că este un studio de mici dimensiuni, ce conţine recuzita şi accesoriile necesare realizării de şedinţe foto de nou născuţi şi copii.

De ce ne-am dorit un astfel de studio?

În primul rând pentru că ne plac foarte mult copiii şi ne înţelegem de minune cu ei. În al doilea rând pentru că, de când familia noastră s-a mărit, ne-am dat seama (pe propria piele) cât sunt de importante fotografiile cu piticii noştri şi cât de apreciate vor fi în viitor.

Ce accesorii conţine studioul nostru?

În afară de aparatura de fotografiat şi de luminile necesare realizării unei şedinţe foto în studio, am utilat studioul cu hainuţe pentru nou născuţi şi bebeluşi, accesorii de poziţionare, coşuleţe, lădiţe, materiale decorative, wrapuri, fundaluri şi multe alte lucruri.

Un alt proiect în care plecăm cu multă energie, cu dragoste şi cu dorinţa de a împărtăşi cu voi ceea ce vom realiza, de a vă fi alături şi a vă ajuta să păstraţi vii amintirile copiilor voştri.