Pentru noi a fost primul an în care am efectuat şedinţe foto de Crăciun şi, în stilul nostru caracteristic, am pus tot sufletul şi ne-am dăruit total ca oamenii să primească nişte amintiri de neuitat.

Un cadru mic, simplu dar care a surprins o parte din modul în care noi vedem copilăria, modul în care simţim sărbătorile. Fiind pentru prima dată când am organizat astfel de şedinţe, am început temători şi cu emoţii ce au atins cote maxime. Pe lângă faptul că doream să obţinem fotografii de calitate, ne-am stabilit scopul de a atrage oamenii în spiritul sărbătorilor, de a îi sensibiliza şi de a le arăta că putem păstra pentru totdeauna o parte din copilărie în sufletul nostru, o parte din sentimentele curate şi bucuria unui copil şi că nu este niciodată târziu să ne „jucăm”.

Au fost alături de noi prieteni, cunoştinţe, sau oameni pe care a fost prima dată când i-am întâlnit, oameni ce au avut încredere în noi şi prin asta ne-au ajutat să facem un pas înainte în profesia noastră.

Această idee de a crea cadrul pentru şedinţe a venit din dorinţa Alexandrei de a fotografia copii şi de a face altfel de cadouri de sărbători.

Pentru noi a fost o reuşită şi încă o confirmare că mergem pe drumul cel bun şi că munca ne este răsplătită prin încrederea pe care oamenii ne-o acordă.

Aşteptăm cu nerăbdare următoarea ocazie de a face astfel de şedinţe!!! Cine ştie…poate data viitoare va fi un cadru de Paşte 🙂

…aşa că urmăriţi-ne pentru a nu rata alte surprize

Comments