„Am venit la acest workshop, în primul rând, pentru că îmi place foarte mult stilul vostru de a fotografia şi sper să învăţ cât mai multe lucruri de la voi. În al doilea rând, pentru că vreau să văd care este mentalitatea unor oameni care au plecat de jos şi au ajuns în vârful piramidei.”

Aşa a început pentru mine primul workshop de fotografie la care am participat şi probabil că îmi va fi greu să găsesc pe viitor altul care să îl egaleze pe acesta, din toate punctele de vedere.

A fost o bucurie să văd că Daniel şi Ana s-au gândit să ţină atelierul în Târgovişte şi m-am grăbit să fiu primul care se înscrie. Îi urmăream de când m-am apucat de fotografie şi îmi doream să îi cunosc, să îi văd la „lucru”, să le cunosc mentalitatea şi să învăţ de la ei.

Ce mă aşteptam să găsesc?

Doi oameni cu trac (fiind primul lor curs) care ne vor da suficiente informaţii, dar fără a-şi divulga marile „secrete”,  doi oameni care se vor strădui să dea dovadă de o conduită profesională exemplară şi care vor organiza totul cât mai bine.

Ce am găsit?

O super organizare. Pe parcursul celor două zile am avut tot ce a fost nevoie pentru a putea fi relaxaţi. Totul a fost incredibil. Am găsit doi oameni „nebuni” (poate că trebuia fără ghilimele 😉 ), dar în cel mai bun sens al cuvântului. Oameni nebuni de fotografie, nebuni de nunţi, nebuni de pasiune. Am primit informaţii cu mult mai mult decât mă aşteptam, şi poate mai mult decât trebuia. Profesionalism 100%, informaţii foarte valoroase şi transparenţă totală. Am reuşit să îmi explic cum de au ajuns unde sunt şi am o admiraţie mult mai mare pentru ei.

Nu sunt genul de om care să „perii”, dar mă bucur că mi-am cheltuit banii participând la acest workshop. Am cunoscut super oameni, atât printre organizatori cât şi printre cursanţi. Singurul lucru pe care îl regret este că nu a durat mai mult.

Ana şi Daniel Dumbravă vă mulţumesc pentru acest workshop şi vă ţin pumnii strânşi pentru tot ce va urma. Cu siguranţă nu scăpaţi de mine!!! 🙂

 

În scurt timp voi adăuga şi fotografii din cadrul workshop-ului.

Comments

Bogdan, iti multumim pentru atentia si daruirea cu care ai scris aceste randuri. Noi suntem mandri si recunoscatori ca am avut alaturi de noi oameni faini care ne-au ajutat sa ne depasim emotiile. Am pornit la drum dorind sa fim cat mai transparenti posibil, sa va aratam cum am reusit si cum reusim, sa va motivam sa dati tot ce puteti din voi si sa fiti mandri de ceea ce sunteti. Bogdan, mult succes!