14.05.2016 Botezul lui Luca Nicolae

Drumul meu în fotografia de eveniment a început alături de această familie şi o să rămân mereu recunoscător pentru încrederea acordată.

În 2015 am fost alături de Maria şi de Ciprian la cununia lor civilă (acesta reprezentând primul meu eveniment şi despre care va exista un articol pe viitor) şi spre bucuria mea, am participat şi la botezul fiului lor. Multe emoţii am mai trăit, multe gânduri şi temeri nu îmi dădeau linişte, dar am ştiut că trebuie să fac asta şi…a fost bine. Fotografiile sunt făcute cu bătrânul Canon 1200D şi obiectivele 18-55 şi 50 f1.8.

La acest eveniment am învăţat ce înseamnă încrederea pe care ţi-o acordă oamenii şi responsabilitatea pe care o naşte acest lucru. Din fericire pentru mine, pe lângă gradul ridicat de încordare ce mă încerca, am putut simţi, din postura de fotograf, ce înseamnă dragostea unei mame pentru pruncul ei, ce înseamnă protecţia şi ataşamentul unui tată pentru familia lui. Poate că atunci am simţit cu adevărat esenţa profesiei de fotograf de eveniment şi de atunci mi-am dorit în fiecare zi, din ce în ce mai mult, să fac acest lucru.

P.S. În 2018 o să fiu alături de ei şi la nuntă!!!