Ştim foarte bine că în ziua nunţii timpul este limitat, astfel că şedinţa foto are mai mereu de suferit. Mirii sunt tensionaţi şi grăbiţi, iar disponibilitatea lor pentru fotografie artistică este minimă. Locaţia nu poate fi prea îndepărtată, pentru că drumul să nu dureze prea mult. Nunta este programată cu mult timp înainte, astfel condiţiile meteorologice nu sunt cunoscute, iar o ploaie poate strica toată organizarea.

Cea mai bună soluţie pentru a scăpa de aceste griji este să facem o şedinţă foto dupa nuntă. Aceasta are numai lucruri pozitive, care va aduce un plus fotografiilor obţinute în ziua nunţii.

Relaxare

Deja am scăpat de încordarea din ziua evenimentului, de alergătură şi responsabilitatea asumată în acea zi. Relaxarea duce cu siguranţă la creativitate şi asta este tot ceea ce aveţi nevoie pentru fotografii reuşite. Este plăcut să faci un lucru cu fruntea descreţită, cu zâmbetul pe buze, fără nici o presiune.

Timpul

Am scăpat de intervalele scurte de timp aflate între etapele evenimentului. La o sesiune foto într-o altă zi se poate aloca timpul dorit sau necesar pentru a nu grăbi lucrurile şi a avea posibilitatea ca ideile mirilor şi ale fotografului să fie puse în aplicare, cu rezultatele dorite de ambele părţi.

Locaţia

Acum nu mai suntem obligaţi să facem şedinţa foto într-o locaţie apropiată de locul desfaşurării nunţii. Acum se poate merge în locaţia dorită, un loc preferat din copilărie, un loc care v-a rămas întipărit în amintiri, sau un decor care se potriveşte cu povestea voastră.

Condiţii meteo

Fiind o zi care nu este stabilită cu foarte mult timp înainte, o putem alege în funcţie de condiţiile meteo. Chiar dacă s-a întâmplat să se strice vremea, se poate schimba ora sau chiar ziua.

Sunt suficiente motive pentru a alege o şedinţă foto după nuntă, aşa că merită să daţi frâu liber creativităţii şi dorinţelor voastre şi să vă surprindeţi povestea nunţii voastre în locaţia favorită!

Comments